Nassaustraat 32 - 2326 JD - Leiden

Onze diensten

Afbouw en betimmering

De afbouw van onroerend goed vindt plaats na de ruwbouwfase, met name als het gebouw wind- en waterdicht is gemaakt. Rotho verzorgt in de fase van afbouw en betimmering voor systeemplafonds, scheidingswanden, electra, loodgieterswerk, stucwerk en de totale aftimmering. Tevens verzorgt Rotho voor het afrondende schilderwerk. 

Rotho treedt op als eindverantwoordelijke voor de totale afbouw en betimmering, maar kan ook worden ingezet voor deelwerkzaamheden. Rotho werkt bij de aanneming nauw samen met de opdrachtgever en de architect. Rotho werkt conform het opgeleverde bestek en de bouwkundige tekeningen en streeft om de deadlines voor het project te behalen. Rotho werkt transparant en hecht veel waarde aan een transparante oplevering voor het uitgevoerde werk. 

Bouwbegeleiding

Rotho is in staat om vanuit de twintigjarige ervaring zowel particulieren als architecten te ondersteunen bij de bouw van onroerend goed. De bouw van onroerend goed is een intensief proces. Rotho verzorgt voor de opdrachtgever de totale begeleiding en organisatie in de bouw. Toezicht is hierbij het belangrijkste deel van het proces. Daarnaast verleent Rotho ondersteuning bij de coordinatie in de voorbereiding van tekeningen, bestekken, vergunningen en milieuvraagstukken.

De bouwbegeleiding is toepasbaar op ieder bouwproject, van nieuwbouw, renovatie tot (deel)verbouwing. Voor elk onderdeel hecht Rotho veel waarde aan de planning. Een niet onbelangrijk onderdeel is dat door een vakkundige bouwbegeleiding er enorm kostenbesparend kan worden gewerkt. 

Tegelwerken

Rotho biedt haar opdrachten een enorm keuze en mogelijkheden om een ruimte te betegelen. Rotho is in staat om met behulp van een tekening of een bezoek op locatie een gericht advies te geven hoe tegels toegepast kunnen worden. Met vakkundige toepassingen kunnen tegelwerken een enorme sfeer en ruimte creeeren in een ruimte. Voor elke stijl zijn er mogelijkheden, van modern, romantisch tot rustiek. De keuze van de tegel gaat gepaard met de wijze van verwerken op wanden en vloeren. Rotho adviseert u over de technische mogelijkheden van de tegelwerken. Rotho heeft ervaring met alle soorten, merken, afmetingen en materialen. 

Tegels lijmen Tegels in specie Mozaieken
Natuursteen wanden Natuursteen vloeren Zand-cemente dekvloeren
Tegels op houten vloeren (specialisme) Keukenvloeren- en wanden Badkamervloeren- en wanden
Toiletvloeren- en wanden Tuinen en terrassen Zwembadvloeren - en wanden

 Rotho combineert uw vloer eventueel met vloerverwarming.

Wellness

Elk wellnessproject vraagt een bijzondere aanpak.Of het nu gaat om een toilet, badkamer of gerelateerde wellnessruimten, zoals het installeren van een stoombad, sauna of infraroodcabine. Voor elke ruimte zijn wij in staat om passend werk af te leveren. Rotho verzorgt de totale installatie, renovatie of onderhoud. Een wellnessruimte is een bijzondere ruimte. Water en electra worden in een ruimte samengebracht. De installatie vergt vakwerk van vakmensen. 

Naast alle benodigde bouw, aftimmer-, tegel en elektrawerkzaamheden bij het verbouwen van uw wellnessruimte, installeert Rotho ook meterkasten en alle overige aanpassingen aan uw elektra in en rondom uw woning. Rotho inventariseert alle aanpassingen die nodig zijn voordat uw toilet, badkamer of andere wellnessruimte wordt geinstalleerd. 

Ontwerp en / of installatie badkamer Ontwerp en / of installatie toilet Installatie wellness apparatuur
Sloop, metsel en stucwerkzaamheden Electra advies en installatie Loodgieterswerk
Tegelwerken Aankoopadvies sanitair Installeren sanitair
Bouwbegeleiding / adviseur Vloerverwarming Afbouw zwembaden

 

Privacy verklaring